Ознайомтеся з планом евакуації з приміщень університету в екстрених ситуаціях, наприклад, повітряних тривогах!
Меню Закрити

Навчальна практика студентів

Cтуденти освітніх програм Міжнародна логістика та митна справа і Міжнародні економічні відносини відвідали м. Одесу, де здійснили знайомство та практичне навчання у підрозділах Одеської митниці: «Одеський Морський Торговельний Порт», «Одеса-аеропорт», «Одеса-центральний», «Одеса-спеціалізований», Євротермінал з метою ознайомлення на практиці з роботою даних структур.

Студенти мали змогу ознайомитись з роботою Одеського Морського Торговельного Порту.

Портовий флот, у складі якого 16 буксирів різної потужності та класу і допоміжні судна, виконує буксирно-кантовочні і швартові операції, льодову проводку суден в акваторії Одеського порту, міжпортові буксирування, екскортування та забезпечення безпеки суден-газовозів і танкерів. На портовий флот покладені функції гасіння пожеж з боку моря, забезпечення безпеки суден-газовозів і аварійно-рятувальних робіт на морі.

Практичні заняття були проведені студентам на Одеській митниці ДФС з демонстрацією роботи кінологічної служби.

Митниця в межах виконання своїх завдань забезпечує бізнес великою кількістю сервісів та послуг, у тому числі надає й адміністративні послуги, контроль за провадженням яких здійснюється митними органами:
митна брокерська діяльність;
відкриття та експлуатація магазину безмитної торгівлі;
відкриття та експлуатація митного складу;
відкриття та експлуатація вільної митної зони комерційного або сервісного типу;
відкриття та експлуатація складу тимчасового зберігання;
відкриття та експлуатація вантажного митного комплексу;
гарантування сплати митних платежів Гарантом;
надання державних гарантій по товарам, які було імпортовано в Україну і прийнято під режим експортного контролю України.

Студенти — міжнародники відпрацьовували свої практичні навики у компанії «Євротермінал».
Територія загальною площею 42 га, на якій на якій функціонують накопичувальний транзитний майданчик, вантажний митний комплекс, перша в Україні Вільна Митна Зона і спеціальний проект «Автохаб».

АвтоХаб — це новий сервіс в Одеському порту, який допомагає українцям швидко і легко оформляти б/в авто, куплені за кордоном. Даний сервіс працює за принципом Єдиного вікна, коли всі установи, задіяні в оформленні, знаходяться поруч. Такий принцип дозволяє скоротити час митного оформлення до 3 днів.

Корисна подорож з точки зору навчання, отримання практичного досвіду і відпочинку пройшла дуже ефективно!

Перейти до вмісту