Ознайомтеся з планом евакуації з приміщень університету в екстрених ситуаціях, наприклад, повітряних тривогах!
Меню Закрити

Участь доцентки кафедри МЕВ Ярослави Мудрої у програмі академічної мобільності Erasmus+ на базі Свєнтокшинської Політехніки (м. Кельце, Польща)

10-14 червня 2024 року доцентка кафедри міжнародних економічних відносин Хмельницького національного університету Ярослава Мудра взяла участь у програмі академічної мобільності для викладачів Erasmus+ (КА 1).
Основна мета мобільності – вдосконалення професійної підготовки шляхом викладання тематичних лекцій, а також розширення співпраці між Університетами.


Наскрізною темою прочитаних лекцій була політика інтеграції/дезінтеграції в контексті глобалізаційних ефектів. Також акцентувалася увага на впливі російсько-української війни на глобалізаційні тренди.


Крім того, Ярослава Мудра вивчила досвід організації навчання та відпочинку студентів та опанувала нові технології під час занять. Студенти були раді співпрацювати та розповідати про своє студентське життя та активності.


Загалом, досвід, отриманий протягом періоду мобільності дозволить ефективніше інтегрувати нові навчальні технології до застосовуваних в Хмельницькому національному університеті.

Перейти до вмісту