Ознайомтеся з планом евакуації з приміщень університету в екстрених ситуаціях, наприклад, повітряних тривогах!
Меню Закрити

Літня школа для студентів у місті Лодзь (Польща)

Троє студентів наших освітніх програм “Міжнародні економічні відносини” і “Міжнародна логістика та митна справа” разом з доцентом кафедри МЕВ взяли участь у літній школі, організованій University of Lodz, EkSoc Summer School “Environmental aspects of global social and economic development”.

Школа тривала з 26 червня по 7 липня 2023 року. Це була чудова можливість для наших студентів розширити свої знання та отримати цінний досвід  спілкування у міжнародному середовищі, дізнаватися більше про University of Lodz, насолоджуватись прогулянками незабутніми краєвидами м. Лодзь, робити гастрономічні відкриття.

Літня школа реалізується в рамках Програми Національного агентства академічних обмінів SPINAKER – Intensive International Education Programs «Summer School of Social Sciences». Ми пишаємося, що наші студенти взяли участь у такій важливій академічній ініціативі!

Було проведено серію наукових семінарів, організованих факультетом економіки та соціології Лодзького університету. Лекції та дебати, що проводилися англійською мовою, відвідували студенти та викладачі з Європи, Південної Америки та Азії. Учасники семінарів обговорили економічні та соціальні проблеми, а також питання екології та сталого розвитку. Студенти отримали 6 кредитів ECTS за участь у дебатах та лекціях.

Перейти до вмісту