Ознайомтеся з планом евакуації з приміщень університету в екстрених ситуаціях, наприклад, повітряних тривогах!
Меню Закрити

Міжнародна мобільність студентки МЕВ у Бельгії

Олександра Янчук – студентка-магістр спеціальності “Міжнародні економічні відносини” – одна з трьох студентів з України, які взяти участь у проєкті BUSINET, місто Антверпен, Бельгія.

BUSINET – заснований групою бізнес-інститутів вищих навчальних закладів, які прагнуть розвивати міжнародні програми, сприяє розвитку глобальної компетентності та соціальних навичок, актуальних для конкурентоспроможного фахівця.

Businet щорічно проводить студентські конференції вже понад 20 років.

Учасникам випала нагода відвідати конференцію для бізнес студентів в місті Антверпен, Бельгія. Захід проводився в Thomas More University. Організація Businet щорічно проводить студентські конференції вже понад 20 років. Вони призначені для того, щоб студенти мали змогу спілкуватися з людьми різних культур, працювати та розвиватися разом у групах.

Програму викладали представники індустрії та науковці і викладачі.

Усім дуже сподобалось працювати в міжнародному середовищі, де були учасники з більше, ніж 15 різних країн. Всі лекції були дуже інтерактивні та наповнені корисною інформацією. Під час занять робили багато завдань зі своїми групами. Серед них були як звичайні завдання в кампусі, так і завдання, що потрібно виконувати під час прогулянки містом.

Учасники познайомилися з багатьма цікавими особистостями (студенти, викладачі, організатори) та навіть завели друзів.

Це був цікавий досвід, який, гарантовано допоможе Олександрі в майбутньому працевлаштуванні!

Перейти до вмісту